Podívejte, chudý Angréz!

Je to tak. Každý běloch je Anglán a každý musí mít mrtě peněz. Jak vám mám jenom vysvětlit, že na tenhle výlet jsem šetřil tak, že jsem měsíc žral jenom jabka, které jsem si sám natrhal? Zato floutkovi, který přede mnou pronesl hindsky něco o matkomrdovi, jsem to vysvětlil snadno. Docela zíral, když se sápal ze škarpy.

Dnes jsem celý den prochodil s krosnou na zádech po Bhópálu. To je to město uprostřed Indie proslavené výbuchem chemické továrny v roce 1984. Takový indický Černobyl. Ale kromě toho je tady docela pěkné umělé jezero, třetí největší mešita na světě a masakrózní tržnice. Akorát nikdo nemůže pochopit, proč chodím celý den po městě s krosnou na zádech. Tak to vysvětlím aspoň tobě, milý čtenáři. Rezervoval jsem si lístek na noční vlak do Nágpuru na 25.11. a nějak jsem zapomněl, že 2:00 v noci je vlastně o den dřív. Ještě že jsem si toho dneska ráno všiml, jinak bych si pobyt v Madhjapradéši asi docela prodloužil. Ale zase tady budou volby, tak by třeba byla sranda…

2 Replies to “Podívejte, chudý Angréz!”

  1. Ty jablka co si si natrhal a nanosil do krámu jsem po tobě musel dožírat ještě týden po té co jsi zmizel v indiánově!

  2. ja mam pred dvermi plny pytel tech “natrhanych” jablek, co mely byt tvoje predcestovni dieta… ale dozirat je nebudu, muzes si je vyhodit az dorazis.
    Nechcete nekdo Jirinem vlastnorucne vybrana a natrhana jablka????

Comments are closed.