Atentát na kulturu!

V novém doplněném vydání aneb kulturní servis v lehce onovělém kabátě. Protože víme všechno nejlíp a navíc máme nový rok a nový měsíc a jako profesionální blogeři musíme navíc neustále inovovat. Nepřicházíme s novinkami (krom akcí samozřejmě), protože nás nějaký cool módní news nezajímaj. Vágusům jde o stálé hodnoty!

LAHŮDKA týdne:
Estonský krmelec v přímém přenosu. Ptáčci, srnky, myslivci a hlavně divoká prasata! Může být něco víc uklidňujícího? (Doporučujeme pouštět se zvukem.)

Koncert týdne:
BENEFIT PRO HOLUBNÍK
Aran Epochal, Lapa, Inau
Klub 007 Strahov, 19:30, 150,-
Holubník je nově vznikající klub v Kutné Hoře. Asi nemusíme vysvětlovat, že v dnešní době by se měly podporovat všechny smysluplný činnosti mimo stávající konzumní systém. A je jedno, že do KH nikdy nepojedete nebo vás zrovna nezajímají interpreti, který budou asi v Holubníku často hrát. Nebo vás nebaví kapely, co vystoupí na tomhle benefitu. Nebo nemáte rádi lidi, co Holubník provozujou. Nebo si myslíte, že nezávislej klub by měl vypadat jinak. Nebo… Na ničem z toho až tak nezáleží. Podobným aktivitám se má pomáhat, i když třeba nejsou zrovna váš šálek čaje. Jedinci na jedný straně barikády můžou mít tisíckrát odlišný názory na podružnosti, ale v tom hlavním by měli táhnout za jeden provaz. A ne se odsuzovat a podrážet navzájem.

Kauf týdne:
Hudba od COFFEE BREATH RECORDS.
Na tomhle webu si můžete stáhnout dobrou hudbu úplně zadara. Anebo zaplatit libovolnou částku, která půjde celá na benefiční účely (přesný rozpis viz výše). Dobrý nápad, dobrá hudba, rychlá pomoc… Pokud neplatíte přes Paypal, je možno přispět i koupí fakt pěknýho hrnku s logem CBR. Všechno je to jednou z aktivit Music for Liberation, jejichž stránky taky stojej za pozornost (obzvlášť jste-li radikálně ekologicky naladěni).

Deska týdne:
MOSES LUSTER – tip od Masoxe Vegy: O téhle neuvěřitelné kapele, co si pouštím tak třikrát denně, jsem se dozvěděl ve Fullmoonu, kde bývá obecně spousta zajímavých věcí, tak si to občas přečtěte.

Reklama týdne:
Opravdu by nemohl Blixa Bargeld točit všechny reklamy???

Blixa Bargeld liest Hornbach from reprorene on Vimeo.

SUKOVICE týdne:
Vím, že se opakujeme, ale je to už vážně naposledy. Všichni ti elitní pražští foodies a fashion bloggeři mají štěstí, že knjaz Miloš byl tak znechucen jejich povolebními výroky o hnusnym plebsu na sociálních dávkách, kterej si nezaslouží nic jinýho než peklo nebo plyn (a to nekecám!), že se rozhodl si s nimi svoji sukovačku nezašpinit. Asi jako vždycky radši potrestá politiky, mafii a těžkooděnce.