Já vás všechny přechčiju!

Jiskřivý sníh v metropoli je v pdachu! Odkryta jsou hovna v místech, kam serou psi. Pohled na tuto bohatou nadílku, která se skrývala pod sněhem, mi znovu evokoval romantické úvahy o Vánocích. Ty byly krásné jako princezna (a jako Vědec). Zvláště pro mě se staly událostí nevýslovného významu. Vědec mě totiž obdařil dárkem, který mě vyzvedává ve vývojové řadě o několik stupňů více – tedy pasuje mě na muže.

Vědec/Princezna (jak kdo chcete) mi věnoval apartní výrobek z vojenského é-á-šopu Smrtihlav („é“ v názvu znamená, jak jistě víte, „elektronický“, „á“ v názvu znamená „ármy“). Tento produkt, který výrazně zlepšil kvalitu mého života a zároveň pozvedl mé sebevědomí, se označuje jako P-MATE, francouzsky Pipinette a má sestra tomu říká čurasak. Jedná se o divajs (neboť jsem dar dostala od Vědce, chci mu tímto vzdát hold užíváním vědecké terminologie) s láskou vyrobený z voskovaného (a přesto hebkého a citlivou pokožku nedráždícího) materiálu. Z něho je s umem japonských mistrů origami složen trychtýřek, který je možno umístit mezi nohy (dle návodu se tato oblast nazývá „oblast průtoku“) a vykonat tak potřebu s grácií a elegancí muže.

Vzhledem k tomu, že tento dar vybízí k praktickému využití a jiskřivý sníh lákal, nezbývalo než vyrazit do Stromovky. Ráno jsem uvařila litr urologického čaje, který jsem zapila půllitrem holešovické kohoutkovky. A s Pipinettou v kapse vyrazila vstříc panensky bílým pláním. Rozhodla jsem se zvěčnit do sněhu Stromovky své jméno, neboť KZ je pro tento účel více než vyhovující.

Abych Freudovi nakopala prdel co nejvíce, oblékla jsem si pro tuto příležitost apartní pánské trenýrky, které se mnou Jiří v prváku bláhově vyměnil (bůhvíproč) za čepici. Aplikovala jsem skrz trenýrkový poklopec Pipinettu na oblast průtoku, podle návodu uvolnila pánevní svalstvo a nechala přírodu udělat zbytek (rovněž podle návodu). Po několika křečovitých pokusech přišlo kýžené uvolnění a hrdě jsem se tak zvěčnila (alespoň do oblevy) do sněhové podestýlky. Prach prachu. Voda vodě.

Mé sebevědomí se ocitlo v netušených výšinách. Až do této chvíle jsem byla schopná napsat jedině „I“ a případně i „O“, když jsem se skutečně snažila. Nyní mezi otisky mých bot zářilo hrdé KZ. Teď již zcela jistě mohu po třech pivech šeptat chlapcům rozechvělým hlasem: „Uvidíme se u pisoáru,“ a pak důrazně dodat: „kde vás všechny přechčiju!“

Návod k použití

Rozevřete P-MATE, ujistěte se, že drží svůj tvar a že ho nemusíte příliš mačkat. Složte podle návodu na obrázku. Nyní máte připravenou malou vaničku s otvíratelnou záklopkou na konci.

Mírně si stáhněte kalhoty a vyhrňte triko. Spodní kalhotky stáhněte na jednu stranu a přiložte větší otvor přímo pod oblast průtoku mezi vašima nohama. Větší otvor by měl kompletně zakrývat vaši oblast průtoku.

Propněte kolena a zatlačte zadek dopředu, takže žlábek míří směrem dolů. Relaxujte a nechte přírodu udělat zbytek. MOČTE!

One Reply to “Já vás všechny přechčiju!”

Comments are closed.