Fantóm kulturní

Kam, co, kde, kdo, jak, co, proč, kde?!

Akce týdne
ANARCHISTICKÝ FESTIVAL KNIHY
19. –20. 4., Café V lese/Pilot
Velmi zajímavá akce věnující se knihám a lidem, kteří nemají rádi systém! Budete mít možnost nejen si nakoupit (vyměnit) mnoho zajímavých publikací, ale i poslechnout pěknou řádku přednášek s aktuální tematikou (Ukrajina, Bosna, současné sociální boje, problematika rozvoje měst…). Pozornost upřete i na doprovodný program, tedy třeba na koncerty či „vlastivědné procházky“. Ale čeká vás toho mnhem víc! Kdo zůstává na Velikonoce v Praze, neměl by Krymskou rozhodně minout.

Divadlo týdne
S. d. CH. – FANTOM MORGALU
15. 4., Tranzitdisplay, 19:00
Lze popsat nezasvěcenému něco takového? Lze vysvětlit kult? Neměl by raději zůstat skryt, či čekat, až bude sám nalezen? Nedegraduji ho nutně povrchním popisem a neuvrhnu neznalé ubožáky někam do divokých intelektuálních pekel? Nu zkuste protentokrát raději zavařit své vyhledávače – klíčová slova: S.d.CH., Divus, Varlén, Polí5 – váš výsledný obraz pak snad bude nejpřesnější… Našli, moji rádcové, našli? Kdo je tajemný fantom? Dorazí i Hovnovi s Meinlem? A co na to Amadeus???

Koncert týdne
PONTIAK + KURAC
16. 4., Klub 007 Strahov, 19:30, 230,-
Žít v přírodě, hospodařit, vařit pivo a založit si super kapelu – to je snad sen každýho nebo aspoň každýho druhýho. Vypadá to nereálně, ale chlapci z Pontiak jsou přesně tenhle případ… A ta jejich kapela je fakt skvělá! Kurac, další vládci ze Slezska, jsou pak víc než jen příjemnej bonus!

A pokud vám tohle nestačí, mrkněte třeba ještě na přednáškový cyklus UFOSS na téma Romové a sport nebo na Lidovou školu urbanismu.