Sám seš vobraz! Aneb vágus na zdi…

Redakce vágus.cz pro vás dělá mnoho. Možná úplně všechno. Prodírá se hromadou odpadu, aby pro vás vybrala ty nejhodnotnější kulturní tipy, obětuje své psychické zdraví, abyste si mohli prohlédnout nejkvalitnější videa. Podstupuje mnohá utrpení, abyste se dobře najedli a oblékli, riskuje dokonce spory s celebritami… Ale ani to nám nestačí. Třeba takový Matouš se rozhodl, že pro vás začne kultůru dokonce sám vytvářet.

A tak Matouš začal fotografovat. Fotografovat totiž může úplně každý (stejně jako hrát na basu nebo rapovat). Mohl fotit naprosto cokoliv – nejkrásnější kočky, drahý fára, luxusní výrobky… Ale je to vágus, takže nakonec skončil u toho, co je mu vlastní – u špinavých zdí. Máme ho rádi, takže nám nevadí, že svůj čas tráví v prochcaných zákoutích a ještě pro nás ty poblitý zdi zvěčňuje.

Ale upřímně – nevím, proč bychom se na jeho výtvory měli dívat jen my. Zařídili jsme tedy, že i vy budete mít možnost pokochat se tím nejlepším, co česká fotografie vyprodukovala za posledních 130 let. Takže se povinně dostavte 4. listopadu v 19:00 do Galerie klubu Újezd!!!

Nejsem si moc jistá, jak to dopadne, když redakce vágus.cz vyrazí na vernisáž a bude předstírat, že se umí chovat. Obávám se, že to skončí zase takhle:

Ano, je to tak. ŠUMACHR NA STŘEŠE zkouší nové songy! Ach jo…

Nejlepší bude, když celou situaci vyrazíte zkontrolovat. Takže ještě jednou: GALERIE KLUBU ÚJEZD, 4. 11. 2010.

A nebojte se, tahle galerie je vlastně hospoda…

MÁMA MELE MASO
Matouš Hrdina

fotky z let 2008-2010
fotoaparát Agfa Click 2, materiál Equicolor

Vernisáž bude odstartována ve čtvrtek 4. listopadu od 19:00 v kavárně (1.patro) klubu Újezd.

2 Replies to “Sám seš vobraz! Aneb vágus na zdi…”

  1. ehehe, jen na vysvetlenou: kdyby nekomu nedochazel titulek – ten tam zustal z minuly verze textu a vztahoval se k videu, kery v ty soucasny neni… sorka:)

Comments are closed.