Sedni a drž hubu!

Takže co jsme tu letos měli v hiphopu a nebyl to úplný mainstream? Olckůloví Roots, kotlíkář Sage Francis, psychopat B. Dolan, Gucci Mane zpátky z lochu a M.I.A. zpátky na drogách. Nic z toho teda žádná velká hitparáda. A o nějakých vyhajpovaných Jihoafričanech škoda mluvit. Teprve Das Racist to rozčísli.

Jeden z členů kapely vypadá jako Veličenstvo a Veličenstvo je taky charakterizuje úplně nejlíp – vypadá divně, chová se divně, mluví divně a stejně mu to budete žrát, dobrovolně mu řikat Výsosti a ještě mu onikat. Tohle si totiž nemůže dovolit každý. Das Racist vydali za půl roku dva mixtapy Shut Up, Dude a Sit Down, Man, na kterých vykradli snad všechny existující skladby a místo textů sepsali seznam všech bollwoodských herců. A všemu tomu vévodí předělávka písničky od Enigmy. Která je mimochodem taky plagiát.

Následující video jsme vybrali speciálně pro našeho tanečního mistra Matouše: Troufl by sis vyzvat na souboj dívku v modrých šortkách?

A komu by to nestačilo, pro toho jsme sesmolili i recenzi na freemusic. akorát nakonec není o muzice, ale o typografii…

5 Replies to “Sedni a drž hubu!”

  1. Když mi dáte ten šleh, co na té akci zcela evidentně rozdávali, já ji na souboj vyzvu!!!

  2. Veru, 6. 12. Das Racist v Berlíně!!! Doufám, že pojedeš a trumfneš ji, hehe…
    A eště sem chtěla do tý “recenze” napsat, že esli někdy pojedu do Brooklynu, tak chci, aby mě po něm provázeli jedině tyhle chlápkové… nikoho jinýho už nechci! (a to Verčo samozřejmě taky můžeš jet se mnou…)

  3. eště dodávám, že teď když jsem si to pořádně přečetla, dodávám, že mně osobně se S. Francis a B. Dolan líbí dost (to ako že tuto část psal NP:).

Comments are closed.