Cyklostyl provádí: Žežuličko, kde jsi byla?

Tenhle kopeček musí znát každý sportsman, který kdy zavítal do pražské Šárky. Třeba známý ovád Kutloch to běhal 3x za 2:40 až k odpadkovému koši. Jenže při úprku člověk nemusí řešit, jak nacpat 12 kilo zátěže do serpentiny. A bacha, nejostřejší je hned ta první. Takže vyhlašujeme měřený úsek číslo jedna, na kterém se můžou cyklisti v rámci tréninku trochu hecovat. Z Žežulky nahoru na Babu, převýšení 80 metrů, délku můžete přeměřit někdo s tacháčem. Úvodní traťový rekord jsem ustanovil na 4:13, ale jsem lemra po antibiotikách, takže mi určitě dáte na prdel. Své výkony můžete psát do komentářů a samozřejmě se počítají pouze výjezdy bez šlápnutí na zem a chytání za zábradlí.

7 Replies to “Cyklostyl provádí: Žežuličko, kde jsi byla?”

  1. Vylepsuju cas na 3:20, bylo to tam o poznani vymetenejsi nez pred tremi tydny, kdy jsem tam jel a rozmrdal si cestou dolu koleno..

  2. Dnes jsem po šesti týdnech vyměnil rezavý řetěz a jel provětrat fulla. V Podbabě mě předjel děda na ukrajině, pak se naštěstí odpojil. 3:34 a málem jsem se zeblil.

  3. po nemoci s rymou a hlenem v krku 3:19, jeste byly rezervy a hlavne byli divaci, tazke motivace neposrat prvni a druhou zatacku byla velika, jestli mi rozumis

Comments are closed.