Kolik lidí se vejde do jedné motorikši?

Ano, dnes začneme malou soutěží. Kdo uhodne, kolik se nás dneska vezlo v tomto vozítku celých sedm kilometrů?

http://farm1.static.flickr.com/137/384865828_10bed6cdc9.jpg?v=0

Své tipy pište do komentářů. Autor první správné odpovědi se může těšit na nějakou indickou dobrotu. A že nejsem škrt, tak za správné budu považovat dokonce dvě možnosti, protože jsem se prostě nedopočítal.

Jinak by ze mě měl dneska Bápú dží radost. Budíček v šest, pak jsem hodinu zametal před Gándhího chatrčí a po společné snídani jsem ještě dvě hodiny plel záhon kukuřice. Akorát k tomu kolovrátku jsem se nedostal. Za chvilku mizím do Nášiku a tam to v poslední době taky docela bouchá. Tak snad to nějak dopadne.

11 Replies to “Kolik lidí se vejde do jedné motorikši?”

  1. No tak to se povidlo. Jednu cenu bere největší rváč z celého čtenářstva a druhá zůstane doma. Bylo nás opravdu devět, i když jsem si pak cestou na vlak říkal, jestli jsem náhodou neměl velké oči, a tak jsem přidal ještě jednu možnost. Gratuluju!

  2. ja su takova stastna ….
    ……….ze jsem vyhrala:-)
    ale mam proti ostatnim vyhodu, ja totiz vim, jak to v takove motorikse vypada – uz ve trech plus ridic je to o zivot. A to jste ale museli celou cestu z kopce, nebo jste po rovine museli tlacit. Vzdyt to ma motor z fichtla.

  3. To je právě na tom to nejlepší. My jsme totiž dvakrát přejížděli přes most. Ale vždycky, když se to začlo v půlce nadjezdu dusit, tak zmáčkl páčku na levém řidítku, změnil tóninu a nějakým zázrakem jsme to vykmásali. Podle mě tam má nějaké turbo, kterým tam pouští obohacený uran.

Comments are closed.