Telegrafní dráty hrajou ti už léta…

Pozvánky na tento týden vám předestřu pouze telegraficky (proto ten titulek, nic jiného v tom nehledejte), čas jsou totiž peníze. A prachy – ty my teda rozhodně nemáme!

Úterý 16. – seminář Komunitní zahrady
Americké centrum, 10:00–13:00
Tak do Amerického centra vás podruhý už jen tak nepozveme a na akci podporovanou americkým ministerstvem už asi vůbec ne… Ale zahradničení ve městě se nám líbí, a i když preferuju spíš ty méně organizované a víc svobodné formy, vy můžete mít jiný názor. A v případě, že někde nějaký záhon osquatujete, můžou se vám pak tyhle informace hodit.
http://www.americkecentrum.cz/program/lecture/komunitni-zahrady-seminar

Úterý 16. – Benefice pro Big Brother Awards
Cross, 19:00, vstupné dobrovolné
Pokud nejste živi jen Bránikem a Paroubkem a zajímá vás svět kolem, zajděte na debatu o kamerových a dalších „bezpečnostních“ systémech, které pomalu opanovávají naše ulice. Pokud vám jde jenom o to, jak si narvat, můžete aspoň přispět nějakou tou korunou na následující party.
http://www.crossclub.cz/cs/program/2358-benefice-pro-big-brother-awards/

Středa 17. – Polite Sleeper Solo (USA) + Fetch! (akustický set)
Kavárna Potrvá, 20:00, vstup 150 Kč
Skladby Polite Sleeper vás možná nechytnou hned na první poslech, ale pokud to nevzdáte, za chvíli už bez nich nevydržíte. Mají v sobě jistou podmanivost a sílu a zvláštní netradiční líbivost. Žánrovou nevyjasněnost (punk, folk nebo indie) neřešte, dobrá hudba je jenom jedna. P.S.: nevystoupí tentokrát jako kapela, ale přijede „pouze“ zpěvák Jason Orlovich. Spolu s neobvyklým akustickým (!) setem noisovejch Fetch (stáj Silver Rocket) to je určitě důvod, proč do Potrvá zavítat.
http://politesleeper.com/
http://fetch.cz/

Anebo si můžete třeba zajít 17. do klubu 007 na Pick Your Side! (hc, Kanada), ve čtvrtek se projet na cyklojízdu a tak dále a tak dále… je to na vás!