Poznej svoje město 11: Ceci n’est pas une pipe

Minulá prodejna Guma v Ječné ulici byla skutečně snadné sousto, přesto však spam zvítězil nad čtenáři v poměru 13:4. Ale teď už to, co jsme minule slibovali: Je tu soutěž o ceny!

Otázka je tradiční: na kterémpak domku najdeme tuto dýmku? Dodáme jen, že se nachází někde v centru Prahy, a že první tři správně tipující vyhrávají balíček indických bídýsek. Odpovědi pište jako obvykle do komentářů, ty správné budou zatajeny.

AKTUALIZACE 24. října: Jelikož je to asi fakt těžké, zde je první indicie: Dýmka je umístěna na domě, jehož osazenstvo velmi pravděpodobně samo příliš nekouří.

AKTUALIZACE 25. října: Sice už máme prvního výherce, ale těm dalším dvěma snad napoví druhá indicie: Kdybyste byli smažky, nemáte zřejmě s uhádnutím problém.

AKTUALIZACE 29. října: Děcka, my už fakt nevíme, jak vám dál s tímto muzejním kouskem pomoct. Naše třetí indicie už snad může být jen to, že je to na Praze 1 v rušné ulici, kde nejezdí tramvaje, jenom autobusy. A metro je nedaleko.

AKTUALIZACE 4. listopadu: Jelikož se nám zase začaly množit spamy, zavíráme diskusi. Své tipy nám posílejte na mejl knjaz tečka milos zavináč email tečka cz.

4 Replies to “Poznej svoje město 11: Ceci n’est pas une pipe”

Comments are closed.