Masox Vega zve na Vágus fest!

Je nám ctí oznámit vám, že naše tradiční vánoční besídka má svého moderátora. Pozvání letos přijal Masox Vega – milovník bílých fraků, filmových braků, likérek Draků a opic jak z praků. Jak se připravuje na vrchol společenské sezóny?

Co Vás, vlastníka vytříbeného vkusu a myriád blyštivých obleků, láká právě na Vágus fest?
Myslím, že Vágus fest je myšlenkovým inkubátorem, který testuje nové ideové, objektové a personální souvislosti a hledání společné řeči nezaměstnaných, studentů a alkoholiků v širokém spektru nádražek.

To zní zajímavě. Můžete to nějak rozvést?
Jsem nadšen, že konečně dochází ke konkretizaci kultu loserství a železnic, a v tomto posunu od imaginárního k reálnému je zároveň vytvořen předpoklad konkretizace druhé, která vede k vytvoření symbolickému řádu debaty o kvalitě Bránika a dalších kulturních fenoménech.

To je pravda, i Vy sám jste takovým kulturním fenoménem. Je pravda, že se chystáte obohatit program Vágus festu svým vystoupením? Pokud ano, na co se můžeme těšit?
Pravda to je. Začátečníci i pokročilí topiči jistě ocení přednášku o topenářství vycházející z teoretických konceptů J.J. Bechera, R. Amundsena a I. Jonese, spontánnější část publika se jistě ráda zavlní v rytmu mých unikátních mixtapes.

U nich žádná konkrétní jména neuvedete?
Myslím, že rozhodně zazní ty největší šlehy od Muhammada Rafiho, Květoslava Dolejšího, Milana Buričina a dalších legend české i světové DIY alternativy.

Tak už se těšíme!

Personalize funny videos at Bombay TV by Graphéine – creation logo