Krátký článek o zabíjení aneb Pakultur servis 2.13

Lahůdka týdne:
Dámy a pánové, svět je konečně v pořádku. V českých Billách začali prodávat SPECULOOS – božskou sladkou pomazánku z takových těch karamelových sušenek, co dostáváte ke kafi. Lepší než nutella (a navíc i pro vegany)!


Doporučujeme i ortodoxním masožravcům!

Akce týdne:
HOAX, CONTROLLED EXISTENCE, OSAWATOMIE
13. 2., Klub 007 Strahov, 19:30, 150,-
Hoax přivezou do Prahy to, co do značný míry znamenal původní punk. Slovy Banána: Muzika plná frustrace a vzteku jako únik z každodenní reality generovala přirozeným způsobem divoké prostředí, kde mnohdy neplatilo moc pravidel, ale zase se mohl přidat úplně každý fakan z ulice, v čemž bylo a je to největší kouzlo. Nemyslete ale, že se jedná jen o prvoplánovou přehlídku agresivity, Hoax svoje nasazení podporujou především skvělou (celkem samozřejmě) ultratvrdou muzikou. Více třeba zde.

Nemusíte sjíždět celý set, stačí když vydržíte třeba první minutu a půl. Víc než hudba, víc než…

Koncert(y) týdne:
SDRUŽENÍ RODIČŮ A PŘÁTEL ROPY, DŘEVĚNÉ PYTLÍ V JUTOVÝCH UHLÍCH
11. 2., Vagón, 21:00
Tohle je akce jen pro opravdové vágusy. Jen se podívejte na ty dvě bandy vyžilých androšů! Nebo ještě líp – podívejte se na jejich stránky, tam je všechno!

CONAN, PUSTINA
14. 2., Klub 007 Strahov, 20:00, 180,-
Výše zmíněným ale zabijácké akce nekončí. Těžko nemilovat kapelu, která se jmenuje podle našeho oblíbeného oduševnělého hrdiny, zvlášť když hraje něžný doom metal. Black metalová Pustina prý rozjasní mrzké dny každé živé tak obživlé bytosti. Radši tomu věříme.

Dobře víme, kdo dělá nejlepší plakáty

Film týdne:
KNIHA O PLÁNU
Abychom neuhnuli od tématu, zveme na premiéru snímku o chlapečkovi, který se mění v muže-zabijáka. Takový klasický háelpéčko* z českých luhů a hájů…

Výstava týdne:
UMĚNÍ ZABÍJET
Ničím jiným jsme zakončit nemohli. Výstava zpracovává naší oblíbenou tematiku (aspoň pro tento týden) a ke všemu je na ulici. A na ulici to má vágus nejradši!

* HLP = hluboce lidský příběh