Boduf Songs v Rubínu. Dnes!

„Tohle zní jako Thema 11, když jim vypnou ve zkušebně proud,“ napsal mi Haimi poté, co jsem mu jednou nadšeně básnila o Boduf Songs. A možná tak Boduf Songs opravdu zní. Stejně nedokážu vymyslet žádné jiné přirovnání.

Já totiž nikdy neumím „správně“ popsat, co která kapela vlastně hraje. Vždycky to skončí u pokusů typu: „No tak je to jako folk, no ale ne úplně. Jsou tam i jiný nástroje třeba, někdy a je to takový hodně pomalý (rychlý, tvrdý, nahlas, potichu…)… no a zní to jako jako… teď si zrovna nemůžu vzpomenout… zní to jako… víš, co myslim?“ Takže bych vám chtěla říct jen dvě věci.

Za A) Boduf Songs – to je čistá krása. Jen hlas s kytarou. A ani když se přidají další nástroje, tak to dokonalou a křehkou kompozici nenaruší. Skutečnou krásu hledej v průzračný jednoduchosti, tam se skrývá největší síla.

B) Nepropásněte tu možnost zažít Boduf Songs na vlastní kůži. Nečekejte žádné ukňourané emo, tohle bude pořádná dávka melancholie, co vám zastaví dech a probudí i vzpomínky, o kterých jste si mysleli, že už se pod náporem všedních dní nikdy neprobudí.

One Reply to “Boduf Songs v Rubínu. Dnes!”

Comments are closed.