Tolik dobra v jednom týdnu

Ani nemusíte být vágus, abyste zůstali před Vánoci bez peněz. Všude samá charita, adventní koncerty, vánoční koncerty, sbírka na toto i na ono… Ani na ulici se vegetit nedá, všude vám cpou plyšová zvířátka, jejichž zakoupením spasíte svět. A k tomu všemu snad každý pořádá benefit!

14. prosince – Flowers for Whores, Gattaca, Fat Mans War Face, Klub 007
Na této akci se bude odehrávat tolik dobra, že to slabší jedinci možná ani neustojí. V rámci večera totiž proběhne velkolepá dražba, jejíž výnos poputuje na konto kluků a holek z Antify. Žertovný či hodnotný předmět do dražby můžete přinést i vy a je povoleno dotáhnout opravdu cokoliv! Ale pozor, s tou dobročinností ještě nejsme u konce! Donesete-li teplejší oblečení, které už nepotřebujete, přeberou ho od vás Food not bombs a předají skutečným vágusům*. O hudební doprovod se postarají výše uvedené zábavové kapely. My jsme holt slabí duchem a zase jim na to všechno skočíme… Takže ve středu na kopci!
Více zde.

17. prosince – Lyssa, Fetch, Raketoplán, Klub 007
Tak toto už je ovšem vrchol! Jen o 3 dny později se tamtéž sejdou ještě podivnější existence a budou se nám snažit namluvit, že vstupné, které jim odevzdáme, darují přímo samotnému klubu! Zdá se mi to podezřelé. Domnívám se, že ti chlapíci asi na Sedmičce něco rozbili a teď to nemají jak jinak zaplatit, než že tahají love z nás. Taky prý po vás budou chtít peníze za nějaká nová cédéčka od té Lyssy a Fetch – pozor na to! Co je Raketoplán, radši ani nechceme vědět. Co to asi může být za mladou krev, když se paktuje s touhle zvěří… My to pro jistotu půjdeme zkontrolovat!
Více zde.

* Tak ne že si tam půjdete nenápadně doplnit šatník (pane NP a jemu podobní)!