Pámbů prdel pop-up podruhé!

I po tolika letech se nás občas ptáte, zda je ještě k dostání první kniha o nádražkách Kdyby ti tak pámbů prdel roztrh’. Není. Díky fantastickému archeologickému objevu maminky pana NP ale budete mít ještě jednu úplně poslední možnost, jak se k některému z exemplářů dostat. Připravte se tedy na další letní hru: Každý týden se jedna #pambuprdel objeví v některé nádražce, kde bude připravena pro nejrychlejšího zájemce. A to prosím zcela zadarmo, pouze za drobnou protislužbu…

Jak to bude probíhat? Každý čtvrtek v 15:00 pro vás zveřejníme lokaci jednoho raritního exempláře našeho prvního nádražního opusu. Knížka se vždy bude ukrývat v některé z esenciálních českých, moravských nebo slezských nádražek, a vy si ji tam od této chvíle budete moci vyzvednout – stačí o ni slušně požádat obsluhu a vyslovit heslo #pambuprdel.

Ale teď pozor: knížka úplně zadarmo nebude, my za ni od vás budeme něco chtít. To něco je recenze dané nádražky zaslaná do týdne od vaší návštěvy na naši adresu knjaz.milos@email.cz. Formát a pojetí recenze (či reportáže) je zcela na vás, jedinými kritérii jsou dostatečná fotodokumentace (cca 10 použitelných fotek) a rozsah alespoň jedné normostrany.

Pokud máte pocit, že žádný text zplodit nedokážete, vyšlete pro knihu třeba někoho z vašich přátel a příbuzných s výkonnějším literárním střevem. Rozhodně však buďte féroví a knížku si nevyzvedávejte, pokud nehodláte obratem nic napsat. Už jsou opravdu poslední, tak si je musíte zasloužit.

Informace a umístění jednotlivých knih se budou každý čtvrtek v 15:00 objevovat na našem facebooku a twitteru, zůstaňte ve střehu.

Nádražkám zdar!