A máme tu nový katalog…

… katalog cestovní kanceláře Fischer Reisen z roku 93, lehce šmrncnutý nezapomenutelnou východoněmeckou estetikou let sedmdesátých. Ano, dovolujeme si vám představit zcela novou módní váguskolekci!

Opět jsme pro vás vybrali nejoriginálnější oděvy z nejvyhlášenějších obchodů druhé ruky i ze soukromých zdrojů. A věřte nám, že tentokrát jsme se opravdu snažili, takže si můžete vybírat mezi vskutku vypečenými kousky. V něčem podobném totiž jen tak někoho nepotkáte…

Jenom tak prodávat dál použité zboží nás ale nebaví, a tak náš módní designér monsieur NP přišel se dvěma geniálními novými potisky. Část kolekce zdobí největší turecký, německý… a vlastně panevropský hrdina – Semir Gerkhan! Máloco symbolizuje jeden ze sloganů vágus.cz Zvrácená strana života tak dobře jako německé detektivní seriály, takže Semir si místo na našem/vašem oblečení jednoznačně zaslouží.

Ani pro tentokráte jsme nezapomněli na fanoušky cyklistiky. Na své si přijdou obzvláště milovnice kol a lesní zvěře, cool KOLOuškovský motiv ale nezklame nikoho. Pro velký úspěch na řadě našich hadříků najdete také oblíbený potisk z minulé cyklokolekce a samozřejmě nechybí ani vágus vlajka.

Všechno si můžete v klidu prohlédnout v obchodě a hned objednávat. Stačí napsat mail a my vám vyjdeme maximálně vstříc! Pozor – nafocen je zatím jen zlomek kolekce, těšte se ještě na řadu kusů všech barev a velikostí (včetně miminkovských). Rádi vám také jakýkoliv motiv vytiskneme na oblečení, které nám dodáte.

A můžeme vám zaručit, že nás s veškerým zbožím znovu brzy uvidíte i na nějaké vydařené akci…

Vágusí obchod najdete ZDE.