Všechny tváře berlínské ženy

Žen je v Berlíně plno. Konkrétně 1 764 677 a tvoří tedy 51 % berlínské populace. Prostě jako kdyby v Praze a přilehlém okolí bydlely jenom holky. Vedle sebe tu žijí vysoce postavené manažerky, co nakupují do Vuittonek, Turkyně, které hrdě nosí svoje šátky, vědkyně zkoumající bakterie E. Coli, links radikal und alternativ lesby veganky, prodavačky currywurstů, salonní intelektuálky v šedých legínách… A protože Berlín je prý alternativní město bez předsudků, je potřeba každé ženě vytvořit prostor k sebevyjádření.

Aby se náhodou nestalo to, čeho se každá z nás zcela děsí a o čem zpívají dokonce i ČokoVoko, tedy: “a že nemůžu najít značku / na které mám být?“. Z tohoto důvodu jsou zde kromě tradičních více či méně globalizovaných fashion brandů k dispozici i dvě exkluzivní značky pro ženy vědomé si svého femininního potenciálu. První z nich najdete na webu na adrese www.cunda.de a druhou obuvní alternativu si prohédněte zde na fotce.

Co se týče mě, čekám, až registrují www.rothaarige-cunda.de. Této značce mileráda propůjčím svoji tvář. A bude-li to situace vyžadovat, i jiné části těla…