MÓDNÍ POLICIE – Malý teoretický úvod

No dobrá. Když už sis si našel tyhle stránky, budu věřit, že tě to fakt zajímá. Takže pokud chceš obětovat celej svůj život vágusení, tak sis kliknul na správnej odkaz. Ale varuju tě rovnou: jestli ti jde jenom o nějakou rádoby drsnou imidž, tak to se rovnou otoč na židličce a odjeď třeba do indielabels.

Víš, bejt vágus je hrozně těžký. Je to nekonečná cesta a správnej vágus si vždycky volí cestu nejtěžší. Pokud si myslíš, že si oblíkneš drahý trendy hadry, co vypadaj jako z popelnice, ostentativně si koupíš lahváče, aby to teda jako vypadalo, a pak se pudeš nacpat popcornem do multiplexu… no tak to už ti ani knjaz nepomůže!

Vágus, to není jenom životní styl. Je to víra! Vágus musíš bejt celým svým srdcem! A jediný co jako vágus musíš uznávat, je knjaz Miloš a svobodnej duch. Na tom, co máš na sobě, skoro nesejde. Ale jenom SKORO! Protože s mantrou o svobodnym duchu by se nám sem moh vecpat taky každej, že jo. A to my rozhodně nechceme – všechny pozéry sukovičkou pěkně vymlátíme. O něčem tak tvrdym, jako budou údery naší módní letky, se ti nikdy ani nezdálo!

Ale abychom nebyli jenom tak zlí – když do toho půjdeš doopravdy, tak my budem stát za tebou. Život je boj a jednou koulí nenastříkáš, tak se připrav, že jako vágusovi ti bude každej druhej srát na hlavu. A proto tuhle rubriku chystáme taky tak trochu jako módní poradnu pro statečný a statečné. Zůstaňte s námi, první praktické ukázky obstaráme brzo…

Vágus s tebou!

P. S.: Přijde ti divný mluvit o svobodnym duchu a přitom někoho stíhat za to, co nosí? Ve vágusácký společnosti snad není místo pro nějaký škatulkování, ne?! Jo, máš naprostou pravdu. Ale my jsme kurvy a hrozně nás to baví!!!

3 Replies to “MÓDNÍ POLICIE – Malý teoretický úvod”

  1. Stoupa: samozřejmě nejlíp ze všech. Článek o tomto tématu taky určitě jednou bude…

Comments are closed.