Vágusshopping!

Většina z vás pořídila vánoční dárky v našem shopu. Tedy pevně tomu věříme, a pokud tak někdo neučinil, tak ať se těší… Ale chápeme, že člověk občas potřebuje i něco jiného než hadry a cetky. A protože jsme zoufale dobří, přinášíme vám pár tipů, kde nějaké vychytávky pořídit. Nakupovat samozřejmě nemusíte jen o Vánocích, ale po celý rok. Tihle lidi si to totiž jednoznačně zaslouží.

KA_LEN_DIÁŘ
Vágus tablet ani jiné elektronické vymoženosti nenosí. Vágus potřebuje něco praktického pro drsný pouliční život. A desky vyrobené z kanystru to splňují vrchovatě! Uvnitř desek se skrývají diáře s originálním a moc povedeným designem. Kromě kalendáře ale obsahují i spoustu praktických rad a zajímavostí. Každý kus je originál, papír je recyklovaný a ty supr desky se vyrábí v chráněné dílně Salet. Na co jsem ještě zapomněla? Jo, veškeré info najdete tady:
http://kalendiar.lenm.cz/

SNÍLCI
Dále tu máme důkaz, že i s minimálními prostředky se dá dělat velká paráda. Potřebujete se umýt nebo uložit pár vyžebraných drobáků? Toužíte po kosmetice přírodní a netestované na zvířatech? Chcete zužitkovávat použité věci? Tak se obraťte na Snílky! Vzkazují vám toto: Jsme d.i.y. Snílci, kreativní buňka se spirituálním přesahem. Zabýváme se hand made výrobou mýdel a prášků do koupele a trvale udržitelným rozvojem – recyklací. Aktuálně se to manifestuje ve výrobě tetra-pack d.i.y. peněženek* (Jednoduše řečeno peněženky vyrobené z použitých krabic od nápojů… to znamená móda z „odpadků.“ To milujeme!) a již zmíněných mýdel. Jsme skupina otevřená všemu a všem, charakterizovaná kvalitou, svobodomyslností a touhou po poznání. Spojuje nás radost, láska a respect ke všemu živému!
http://www.fler.cz/snilci