Pivnica in pizzeria pr’ Krištofu, Logatec

Kde to sakra jsme? Kam jsme to dojeli? Jé, železniška postaja! A podívej, tady máš dokonce nádražku! Zastavte mi, ať to můžu zrecenzovat! Tak dobře, ale máš jenom deset minut! Vyskakuju a sedám k prvnímu stolku. Pěkná stinná veranda bez zbytečných dekoračních kokotin. Vedle mě česká rodinka. Náhodička. Obsluha sympatická, servírka docela kost. Na čepu velmi dobré Laško v několika různých mírách. Půllitr za 1,90 Euro. Natočený je v mžiku. Čas mě tlačí, ale stejně si to vychutnám. Akorát servírka nejde, tak nechávám peníze na stole. Škoda. Už ji neošouním. Mezičas 8:30. Za tu dobu by dal Lebka pět plechoutů.

Takhle nějak tedy vypadala moje mikrorecenze slovinské nádražky. Fotky bohužel nemám. Naštěstí má ale hospoda své vlastní stránky!

A železniška postaja v Logatci vypadá takhle.

Atmosféra: * * * * *

Obsluha: * * * * *

Pivo: * * * * *

Jídlo: nehodnoceno, nebyl čas

Hajzlíky: dtto

One Reply to “Pivnica in pizzeria pr’ Krištofu, Logatec”

  1. Tu nádražku jsme objevili už před 5 lety. Jídlo jsme vždy hodnotili – je to hlavně pizzerka a mají výborné a levné pizzy. Aktuálně jsou 6 – 7 eura (nají se bohatě 2). Jen k těm různým mírám – pro 0,1 za 1,1 eura’ – to platí jako pro limo tak pro to pivo. Až pro další míry je cena příznivější.

Comments are closed.