Co se to kurva děje?

Znáte je všichni, vostrý nabušený týpci, postávaj u vchodu do klubu, neváhají vám prohledat batoh, zabavit vodu… nemám je rád, nechci takový lidi na akcích potkávat, nechci, aby mne u vchodu nějaký náckové prohledávali a posuzovali, zda si zasloužím účast na koncertu… Proto se velkým akcím vyhýbám, i když tam třeba hraje má oblíbená kapela, prostě tohle jednání nemám zapotřebí. Donedávna jsem si myslel, že Akropole je výjimkou, ale…

Představte si: jste na večírku po koncertě, skvěle se bavíte, tančíte na parketu, váš kamarád si odloží triko a bavíte se dál, později si jde pro cigára na bar a najednou ho vidíte vláčeného ochrankou k východu (prý ho nutili ať se oblíkne, což odmítal), vyběhnete za ním (no nechali byste svýho kámoše jen tak vyhodit z klubu?) a jak běžíte za ním, pošle vás na zem dobře mířená rána pěstí… proč?

Co se to kurva děje? Proč na hip-hop/metalovém koncertu někoho pohoršuje chlupatá mužská hruď, proč musej další dva lidi dostat nakládačku jen proto, že se dožadují vysvětlení důvodu, pro který jejich kámoše vedou ven? Proč vám nějakej nabušec placenej vaším oblíbeným klubem může dát ránu jen: „Protože může“ (to bylo jeho závěrečné vysvětlení!). A za to vostrejm pánům patří sukovice!

8 Replies to “Co se to kurva děje?”

Comments are closed.