Zapalte parket, zapalte kostel!

Aneb pro co zahořet následující týden.

Edoshův kurník – Unur
22. 11 2012, Final, 20.00, 180 Kč

Z minulého koncertu Unur si pamatuju především tři novoromantiky s dokonalou imidž a společnou váhou rovnající se zhruba té mojí (sic!). Zvláště pak jednoho, který tančil tak divoce, že jsme si celou dobu s NP říkali, že by ho snad nepřetančil ani Masox Vega… Kluci přijdou určitě i na tenhle koncert, takže se na ně jděte podívat. Unur vám k tomu zahraje mix beatů a la Big Black, kláves a la Depeche Mode, kytar a la The Cure a vokálu a la neurotik v transu (aspoň takhle mi to psali kluci ze stříbrný rakety). V transu teda z toho budete i vy, to mi věřte.

Edoshův kurník neznám, ale podle jejich jména bych taky nic normálního nečekala, takže cajk.
http://moderntapes.com/artists/unur/
http://bandzone.cz/edoshuvkurnik

Nezapomeň – Okkultokrati
25. 11. 2012, Café na půl cesty, 20:00

Zapalte pochodně, přichází zlo! I když tady už vám žádný světlo nepomůže… Z norskýho pekla přijíždějí jezdci apokalypsy a vězte, že tahle noc neskončí ani za třicet dní. Ale garantujeme vám, že to bude nejlepší noc vašeho života. Protože zkáza může být i sladká. Tak jako krev, kterou vypotíte společně s Okkultokrati. Džísky na holym těle, v žilách už jenom pot a jed – potřebujete ještě něco víc? Chceme tak moc, když zveme na kapelu, která dokázala zbavit hardcore punk a metal všech zbytečností a póz a vymlátila z nich jenom to nejlepší? Okkultokrati jsou váš splněnej sen o zběsilý jízdě bez zbytečnýho tónu navíc.

Pokrevní bratři Okkultokrati nemůžou pocházet odjinud než z pekla, odjinud než z Helly. Nezapomeň budou tenhle večer víc než důstojnými souputníky. Crustová pochodeň zahoří tenhle večer hodně mohutným plamenem…
Kdo po tomhle nebude mít chuť vypálit kostel, nemá srdce!


Skoro tak dobrý jako Ve stínu starých dubů…

http://okkultokrati.bandcamp.com/