Březen, do café vlezem!

Aneb co si myslíme, že je pro vás tento týden nejlepší.

Akce týdne
BENEFIČNÍ KONCERT PRO OBYVATELE PŘEDNÁDRAŽÍ
17. 3., Café V lese, 160,-
K téhle akci asi není potřeba nic moc dodávat. Přednádraží je jedna z nejmedializovanějších tzv. vyloučených lokalit v Ostravě, co je benefit víte a jestli neznáte kapely z plakátu, tak máte o důvod víc přijít – klíčová slova jsou ženská síla, hip hop a speed-country. Navíc vás čeká dražba originálních grafik od Toy_box (pro mě ne tvůrce týdne, ale minimálně desetiletí)!

Koncert týdne
DIÄT, PUFF, HLINOMAZ
15. 3., Café Na půl cesty, 20:00
vstupné dobrovolné (peníze, které věnujete, jdou přímo kapelám na turné, myslete na to)
Koncert týdne má opět na svědomí jeden z našich nejoblíbenějších promotérů a na svým blogu píše: Tohle bude skvělej koncert. A nedělám si prdel. Asi nebudeme protestovat. Čeká vás totiž hc/punk jízda v podání údajně nejlepší koncertní kapely v Berlíně plus premiéra nové pražské kapely nesoucí jméno významného českého herce. Bylo mi řečeno, že koncert nebude trvat dýl než 15 minut, což tak zaměstnaná redakce, jakou je vágus.cz, velmi oceňuje.
http://ironlungpv.bandcamp.com/album/pick-a-line-no-accent-7

Výstava + podnik týdne
KVĚTINÁŘSTVÍ EFEMÉR V CAFÉ KOLÍBKA
10. 3. – 6. 4.
Když jsme tu před týdnem adorovali Efemér, netušili jsme, že to může vyvolat i hejt. Ale kritika z úst milovníků kožichů a konzumu nás utvrzuje v tom, že tipy pro vás vybíráme správně. K mojí radosti Efemér právě zahájil výstavu v Kolíbce, kde jsem sice ještě nebyla, ale podle webu to vypadá na sympatický podnik. Ta výstavka se navíc jmenuje Maso-půst-smrt-líto, což zní trochu jako od Master‘s Hammer. Takže další bod k dobru.

Sukovice týdne
S tempem, jakým developeři (většinou za vydatný pomoci radnic) obvykle masakrujou naše hlavní město, bychom spíš měli vyhlašovat Sukovici dne než týdne. Tak s čím začneme? Člověk si mezi tolika pěknými projekty ani nemůže vybrat… Takže protentokrát třeba Praha 7?!

A abychom neskončili tak malomyslně, zavolali jsme Masoxu Vegovi a on odpověděl http://heyyeyaaeyaaaeyaeyaa.com/.