Mládí a léto v hajzlu

Ale máme tu pár tipů, jak oslavit konec léta…

Koncert(y) týdne
LOMA PRIETA, REPELENT SS, POINT BLANK RANGE, PUSTINA, THIS RUIN
29. 8., Klub 007 Strahov, 17:00, 200,-
Tohle není jen další z mnoha hc koncertů, toto je speciální akce. Jedná se totiž už o 200. (!) koncert pořádaný 2 Shovels Events. Většina z vás je možná nezná, ale i ti, co tomuhle žánru zrovna nefandí, by se u nich měli přiučit, jak pořádně dělat koncerty. Jen zvát dobrý kapely nestačí, pokud do toho – ano, nebojme se to říct – nedáváte srdce a neděláte to poctivě a pořádně a nejen jako cool pózu. Kromě bezchybnýho line-upu vás ve čtvrtek čekají nějaká ta obvyklá distra, občerstvení z Momentu a prý i suvenýr od 44 print/Analog Bros. Kdo nedorazí, tak to srdce fakt nemá.

BLAKE SCHWARZENBACH, PELETON
29. 8., Kavárna Potrvá, 20:00, 200,-
Tenhle koncert provází trochu smůla. Ale jen na první pohled! Přijet totiž měla původně celá kapela Forgetters, nakonec dorazí „jen“ frontman Blake Schwarzenbach. My ale víme, že jeden člověk s kytarou kolikrát dokáže víc než celý orchestr. Tak jakápak smůla?! Blake navíc zahraje i věci od svých ex-kapel Jawbreaker a Jets to Brazil, takže to bude každopádně unikátní večírek!

Akce týdne
VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST
31. 8., U Stalina, 11:00–15:00, zdarma
Aneb nejlepší konec léta… protože jak jinak oslavit nadcházející dobu temna než koncertem skvělejch kapel (Bonus, Potmě, Fakné, Načeva, Memento Mori, Křik z ticha, Kungfu Girlz) na jedinečným místě. Navíc koncertem to skončit nemusí – možná bude večírek a výstava v Utopii…

A další tipy aspoň ve zkratce:
27. 8. 7. ANTHROPOP: SPODNÍ HLADINY MIGRACE

29. 8. MÁNES UMĚLCŮM a jeho VZKAZ MÁNESU