Velká scénáristická soutěž!

Jako poctu návratu našeho drahého punkera s čírem a ochlupeným cimbuřím vyhlašujeme soutěž o nejlepší scénář ke komixu, z něhož je extrahován následující obrázek. Hlavní roli samozřejmě ztvárnil náš punker Matouš, který se ráčil navrátit ze shnilého království dánského, a proto se domnívá, že je již velký. Své nápady pište do komentářů. Autor nejlepšího textu vyhrává kakao a párek just like mama used to make it.

A jak to bylo dál?

11 Replies to “Velká scénáristická soutěž!”

  1. To je senilní Maxík. Já jsem holčička v šatech, ty ta ve fialovém a NPyřin se ze všeho toho rvaní proměnil v koně!
    Kdo je ovšem ten chlapec v zeleném? Proč je za nima ta duha, kua? A co to je vůbec za strašnou psychoidní úchylárnu?! To je z Dánska???

  2. no tak základ už sem nadhodila – ty ses proměnil v koně, tak tě s mášou odvádíme k jedinému muži, který te může zachránit… a předpokládám, že tě vyléčí tancem… a teď můžete navázat někdo další. Jak v tý hře kdy každej řekne kousek příběhu a pak další a další…

  3. Takže vzhledem k tomu, že ste se nikdo nepřipojil, prohlašuji se za vítěze soutěže! Chystejte tofupárek a těšte se až dokreslim zbytek stripu!!!

  4. to není duha, to je cirkusový stan, kde Knjaz M. pravidelně předvádí svou spartakiádní etudu – cvičení s holí. Chlapec v zeleném právě odběhl za šapitó, odkud se ještě dlouho ozývalo ublížené kňučení. Proto se pejsek chvěje.
    Ale co se tam dělo? Vyléčí punker (či punkerovo cimbuří) onoho koníka? A co na to Tleskač?

  5. Jste trdla! Chlapec v zeleném je Vědec, přece. Ve své práci zkoumá vliv tabáku na zrakové spektrum. Tak se nazačátku Jiřímu posunuly oči na bok hlavy… A od toho je ke koni je kousíček.

    Sista, ty chceš něco léčit punkerovým cimbuřím???

  6. Jste všichni vedle, coby hlavní protagonista v tom mám jasno nejvíc: Schyluje se k dánským svátkům slunovratu, které se vždy slaví přípravou chutných pokrmů z koňského masa. Porážkou právě vyváděného Konějiřího je pověřena Betla, která se pochopitelně tváří sklesle…Senilní Maxík se třese na zbytky, já zvedám ruce v oslavném gestu. Stihne Vědec alias Zaříkávač koní Jiřího znovu antropomorfizovat…?

Comments are closed.