Poslední říje

Tedy poslední říjnová pakultura…

Akce týdne
MAMATATA: Benefiční dětské odpoledne proti anticiganismu
3. 11., Café na půl cesty, 15:00
Odpolední párty pro děti i rodiče. Na programu je bazar oblečení, kreativní dílny pro děti každého věku a dražba uměleckých artefaktů i nezapomenutelných zážitků. Bude dětský koutek, vegan gril, dorty i polívka a o hudební program se postará Bonus. Výtěžek půjde na jednu potřebnou rodinu. A nejlepší je, že na akci navazuje koncert kapel Monozid a Gagarin, o kterém se dovíte vše potřebné v „koncertní rubrice“!

Koncert týdne
MONOZID + GAGARIN
3. 11., Café na půl cesty, 20:00, vstup dobrovolný
Monozid nedávno skoro zbourali neratovickou nádražku a my věříme, že na půlce to nebude jiný. Monozid dokážou smísit punk, taneční riffy i psychedelii do neobyčejně chytlavý směsi. Hned po prvních tónech začnete nevědomky máchat hlavou a po pár taktech budete tančit, ani nebudete vědět jak. A přitom je to všechno tak geniálně jednoduchý… Někdo říká sjetý The Jesus and Mary Chain, my přidáváme možná ještě špetku Joy Division.
Večer otevřou Gagarin, experimentální elektro screamo. Taneční zběsilost s texty, který škatulku emo naplňují víc než vrchovatě. Intenzivní masáž pro vaše uši, nervy i srdce…


No řekněte, která vaše jiná oblíbená kapela vystupovala v hlavním zpravodajství???

POSLEDNÍ LEČ
31. 10., Café V lese, 20:00
Zase jednou trochu elektroniky. Nová DJská noc v Lese – očekávejte vizuály s lesní tematikou a hlavně přijďte v tematickém oděvu!

KITTCHEN V AERU
30. 10., Kino Aero, 20:00, 190,-
Náš oblíbenec pokřtí v našem oblíbeném kině svůj nový klip. Těšit se můžete i na improvizovaný doprovod k němému filmu a projekce na stříbrném plátně. A navíc budete mít příležitost slyšet někoho z nás mluvit německy…

Film týdne
VLÁDNOUT, PRACOVAT, VYDĚLÁVAT, MODLIT SE, HROUTIT SE
Pro nás jednoznačný vítěz filmového festivalu v Jihlavě! Nebojte se (pro některé) experimentálnější formy, nejde o intelektuální exhibici, ale o přesně nastavené zrcadlo naší společnosti. Navíc se ve filmu objevují roboti-sekačky i samotný Mark Zuckerberg.