Prodám vůz. Zn. nekrtkuje…

Našim investigativním žurnalistům se podařilo vypátrat legendární auto geodetů z budoucnosti! Ano, Návštěvníci jsou zde – titulek hodný magazínu Blesk, aneb Centrální Mozek Lidstva to opět nezvládl.

Akademik Richard se sám vydal pro ztracený sešit Adama Bernau. CML bohužel posralo, co se dalo, a akademik zde uváznul a od té doby živoří. A co hůř: amarouny došly, energetické zásoby vozu jsou na nule a krtkovač již na zemi způsobil několik přírodních katastrof. Jediná možnost, která může akademika Richarda udržet, je prodat nezničitelný vůz z budoucnosti. Mezitím lidstvo pročesává časová pásma a pátrá po akademikovi. Automobil je možné zakoupit na Kladně, kde se momentálně akademik Richard nachází, a to přes tento inzerát.

One Reply to “Prodám vůz. Zn. nekrtkuje…”

  1. Já se s tímhle autem učil jezdit. Na silnici ale nepatří. Brzdí jen smykem, zapalování je vlevo a klíček do něj si člověk splete s klíčkem do schránky. Nám třeba vypadávala 4, ale v tom lomu na konci videa by se nepřevrátila – http://www.youtube.com/watch?v=-Gq2M62c0vw

Comments are closed.