Spettacolo! Fantastico!

Nezničitelný seladon Berlusconi, mafie a Václav Bělohradský zdaleka nejsou ty největší pohromy, které kdy Itálii potkaly. Ta největší rána do země zlatých tenisek dorazila pod jménem Heather Parisi.

Výmluvným je už fakt, že Heather se narodila v roce 1960 v Hollywoodu. Podle různých zdrojů ji italští producenti odchytili coby osmnáctiletou barbie na pláži či na diskotéce na Sardinii, a brzy se stala hvězdou vkusných a duchaplných estrád televizní stanice RAI. Účinkovala v mnoha pořadech s nezapamatovatelnými názvy, hrála ve filmech, pořídila si děti, a jestli se z té slávy nezbláznila, trsá mezi papundeklovými dekoracemi dodnes.

Její výstupy jsou koncentrátem pokleslé estetiky. Uplé nylonové trikoty, obří rubikova kostka, osvalení baleťáci, mnoho světel a kulis, úderné refrény, zběsilé taneční kreace. Povinnost pro každého fanouška ultimátního disca.

Choreografii k hitu Crilú vymyslel nějaký Franco Miseria, jehož jméno mluví za vše…

V tomhle vypečeném kousku Heather naštěstí rezignovala na zpěv a jen se svůdně vlní v rytmu Frankie Goes To Hollywood:

A u Disco Bambina se udělalo lehce nevolno i pokročilému disco zvrhlíkovi jako jsem já. Nejvhodnější pomůcka pro výslechy v tajných věznicích CIA…