Vágus pod pultem

Ne, zatím jsme pro vás nenatočili televizní ságu o těžkém životě prodávajících v časech kapitalismu. Ale jednomu zvláštnímu druhu prodeje se v dnešním kulturním servisu věnovat budeme, a to prodeji podpultovému. A to ne jen tak někde – zveme vás totiž na nejlepší knižní jarmark, na letní KNIHEX!

Anna Holubová neměla ve zlatých časech podobných kliček zapotřebí, ale současná doba je zlá a oficiální struktury tomu nejlepšímu často nepřejí. A tedy ruku na Braník – vágus se beztak raději pohybuje po stezkách trnitých, ba nelegálních… Takže nás na Knihexu sice najdete, ale „pouze“ neoficiálně na stánku spřátelených soudruhů z A2. Konkrétně se ptejte po nádražkovém opusu od NP a KZ Kdyby ti tak pámbů prdel roztrh’. Zatím jsme si nedomluvili žádné heslo, které vám otevře cestu k tomuto výbušnému materiálu, ale když na stánku ádvojky pronesete třeba Smrt kapitalismu!, RESPEKT je hovno! nebo Kupředu levá!, určitě neodejdete s prázdnou. A když už tam budete, pořiďte si předplatné nebo nějaké z nových A2 triček (revoluční brabantík bohužel na prodej není…).

Nezapomeňte se ale zastavit i u dalších krásných stánků! Kupte si něco u našeho oblíbeného Baobabu (v jehož pobočce v Krymské je Prdel také k dispozici – samozřejmě pod pultem), u Hura kolektivu, Lipniku, v 65. poli, UMPRUMce… anebo kdekoliv jinde. Na tomto knižním veletrhu totiž škvár nenajdete! Tedy v neděli na náplavce mezi Palackého a železničním mostem!