Kurva to lepší to levnější!

Ano, podzimní dekadence právě začíná a zároveň kulminuje. Neradi bychom předbíhali, ale tento týden zřejmě slízneme šlehačku těch nejluxusnějších pakulturních akcí za celý kvartál.

Akce týdne
OLAFOVA PADESÁTKA
11. října, od večerních hodin, nádražka Všetaty
V sobotu 11. října oslaví své padesátiny Olaf de Kunde, známý také pod pseudonymem Daniel Štorek. Stane se tak ve Všetatech v Lokobaru, na který si můžete přečíst nedávnou recenzi, která je zároveň pozvánkou na tento večírek. Olaf zde zahraje se svou legendární kapelou Zborcené harfy tón a poslechne si neméně legendární hudební těleso Šumachr na střeše. Pokud vás k návštěvě Olafova jubilea nepřesvědčí ani skutečnost, že se chlapci z ŠnS scházejí téměř po dvou letech speciálně na tuto akci, pak vězte, že součástí programu bude i dámský striptýz. Těšíme se a doufáme, že se v sobotu uvidíme.

Koncert týdne
BOUCHACÍ ŠROUBY V LIBERÁLU!
9. října, 20:00, Kavárna Liberál
„Proboha, oni tam mají i zpěvačku?“ děsí se naši upjatější přátelé, zatímco z reproduktorů pěje líbezný dívčí hlas o tom, že chcát se chodí normálně. Bouchací šrouby jsou kapela, která vás při prvním kontaktu okamžitě pošle do kolen – a je pouze na vás, zda se pokusíte vstát a svést další kolo předem prohraného boje, nebo se přidáte k recitaci extatických manter složených takřka výhradně ze sprostých slov. My doporučujeme možnost druhou. Žádná laciná vulgarita, zastydlá puberta, ba ani podbízivost senzacechtivým posluchačům; tvorba této polabské úderky je skutečným spirituálním zážitkem a hledáním krásného a vznešeného ve sračkách všedního dne. Přesvědčte se sami naživo ve čtvrtek v Liberálu během vernisáže výstavy maleb Michala Kristiana.

TOTAL HEELS, CANADIAN RIFLE, PALAHNIUK
12. října 2014, 19.00, klub 007 Strahov
Jason Orlovich, to je chlapík, který tancuje líp než Masox Vega a navíc hrál na kytaru v The Yellow Press a Polite Sleeper. Což jsou dvě kapely, které bezvýhradně zbožňujeme. A ve své třetí kapele hraje s hochy z Dánska, což je pro změnu země, kterou bezvýhradně zbožňujeme. Loni v říjnu prý na Total Heels na 007 přišlo 19 platících. Kapela ale nějakým zázrakem prodala asi 25 kusů svých dvou singlů. Chcete lepší empirický důkaz, že tahle eskadra je prostě skvělá? A k tomu Canadian Rifle a domácí Palahniuk. To jsou tři kapely, takže přijďte včas!