Momento Vestibul, odstavné nádraží Praha-jih

O existenci tohoto podniku jsem dlouho neměl páru. Přitom jde o jednu z nejlépe vybavených nádražek u nás – s obsáhlým denním menü a dokonce i vlastním parkovištěm. Téměř rok jsem ji okázale ignoroval, leč derniéru v práci bylo třeba náležitě oslavit.

Otevírací doba tohoto pečlivě vyleštěného ajznbóňáckého šperku je pondělí–pátek 7–17 hodin, což kovenuje snad všem pracujícím, na něž ostatně v době mé návštěvy shlížel jejich štědrý taťka Paroubek z předvolebního billboardu. Nabídka je takřka neuvěřitelná, od anglického roastbeefu až po zemlbábu. Na výběr je obvykle z šesti nadprůměrně kvalitních jídel, jejichž cena se pohybuje okolo 80–90 korun.

Při poslední návštěvě jsem byl ještě příliš přesycen dánskými párky a kakaem. Proto jsem pohrdl i olbřímím šniclem a zvolil raději krmi vegetariánskou. Můj omnivorní žaludek ze zatetelil při pohledu na nabídku salátového baru, odkud můžete vydolovat prakticky cokoli od mrkvičky až po vlašák. To vše za gothajské státem dotované ceny 13,90 za deka.

Ale dosti zbytečných řečí. Jídelní lístek najdete zde. Dobrou chuť! A dávejte pozor na černou a bílou krabičku (vizte galerii)!

Atmosféra: * *
Obsluha: není
Pivo: * * , ale o to tady nejde
Jídlo: * * * * *
Hajzlíky: * * *

2 Replies to “Momento Vestibul, odstavné nádraží Praha-jih”

Comments are closed.