Nejlepší večer mého života

Tohle se prostě nedá nezveřejnit. Na červnovém koncertě Sporto v Crossu oznámil Bonus novinu, že chystá sólový projekt. A vzápětí poslal všechny do kolen trackem Zlá doba. To ale ještě pořád není nic proti tomu, jak minulý týden na 007 oslavil své životní jubileum. Takže strejda Bourek, pantáta Aran, recyklovaný podklad a nejvtipnější český beef tohoto roku. A to je prý teprve začátek.

5 Replies to “Nejlepší večer mého života”

  1. Sem si po roce otevřel BEN, abych zjistil, že se vůbec nic nezměnilo. Ale sorry, JJ mi přijde 100x vtipnější než toto. Dyž pominu úvahu nakolik to má být vtipný a nakolik zamindrákovaný (nějak poslední dobou mi uniká chápat co má být vtip a co už ne, ale toie můj osobní problém), tak ten text sám o sobě mi nepřijde dobrý a chlapci by měli pochopit, že i rapování se musí natrénovat. prostě zklamáníčko.

  2. Proti gustu žádný dišputát. Mě to třeba naživo fakt rozsekalo. A mindrák v tom asi moc nebude. Zkus si tipnout, kdo zaměstnává lidi ze Starcastic.

  3. Tak ňák. Naživo mě to sice baví, ale s tou vtipností mně to taky příde také ošemetné (i když předpokládám, že to je víc vtip než mindrák). Obecně tu hysterii, co vyvolal jeden blbej članek o ničem, nějak nepobírám…

  4. Předevšim ten druhej. Je úplně vo ho…, takže bych se jím vůbec nevzrušovala ani ho nijak nepřeceňovala (tim pádem za něj autora neupalovala).
    Tvuj článek ja samozřejmě nejlepčí hehe.

Comments are closed.