Všichni chcete naše trika a tajně nás milujete

Jsi ta největší troska v časech prohibice. Válíš se na tramvajové zastávce na Žižkově, chroptění prokládáš nadávkami na ufony a kapitalismus a svůj poslední Bránik sis právě vycamrala na své TRIKO VÁGUS.CZ!

Jsi ten největší salonní intoš na sever od Meetfactory. Tvůj ajfoun se leskne jako pleš Steva Jobse, na nosiči retro bajku ti chrastí flašky od Club maté a přes proklatě dlouhou patku ani nevidíš na hipsterky v síťovaných punčoškách, co zrovna vylezly z biokrámu a teď nyvě zírají na tvé TRIKO VÁGUS.CZ!

Jsi Simír Gerchán! Sereš na všechno a všechny, řítíš se po autobáhnu směrem na Dortmund, nasáváš vůni benzínu, střelného prachu a kokosového stromečku, rozhaluješ džísku a pod ní září TRIKO VÁGUS.CZ!

Jestli pořád žiješ bez trika vágus.cz, přestaň být loser/ka a přijď si jedno koupit k našemu stánku na Zažít město jinak. Najdeš nás mezi ulicemi Rumunská a Uruguayská. A kdyby se ti náhodou nelíbily naše epické hadry, můžeš si odnést stylové náušnice, náramky a jiné ozdoby na svou dívku/hocha/vánoční stromeček. Hudba! Pečivo! Olej na řetězy! Sexuální výchova! Pavoukovci! Odrazky, kola a Kobra 11! A jestli ti to nestačí, tak se radši ani neobtěžuj prohlížet náš E-shop