Pedro a Machy uvádějí… Poino!

A to již podruhé. Poino jsou taková prosluněná, usměvavá, extrovertní, ukecaná a optimistická kapela – přesně jako Machy a Pedro…

Dobře, kecám. Chlapci jsou již od dětství ovlivnění SR zvukem, takže je to nahlas a nedá se to moc poslouchat. Tedy pokud nemáte rádi tzv. alternativní rock nebo post hardcore (co má značit to post, prosím?), respektive zvuk, co vás převálcuje a vokál značky poslední tažení. Ano, je to přesně ten případ, kdy si začnete nenápadně podupávat nohou a najednou sebou zmítáte jak šílení, protože je to tak dobrý, že se nelze ubránit.

Chtěla jsem na tenhle koncert sepsat zase třeskutě vtipnou pozvánku, ale Pedro zaperlil tak, že k tomu nemám už co dodat. Vše potřebné tedy najdete zde.

Protože jste líní a určitě neprokliknete, vypichuju tu odstavec, který by vás váguse mohl zaujmout nejvíc: Na rozdíl od minule navíc ušetříte 50 Kč, protože vás pustíme ne za těch nekřesťanskejch 200 vočí ale za lidovejch 150 kaček! Takže si můžete dát o 1 a ½ piva víc! A to je výhra! Takže jestli dáte normálně třeba 7 piv, můžete si tentokrát dopřát 8 a půl piva a zpříjemnit si večer ještě o chloupek víc!

Poino doprovodí Goodbye Blues, které asi ještě nikdy nikdo neslyšel, ale už teď je všichni milují. My také, protože jsou z našeho oblíbeného Hradce a navíc tam hrajou Paci a Míra, takže obzvlášť holky pozor… A má to bejt heavy rock, takže to nemůže bejt špatný.

Poino, Goodbye Blues
7. října, Café v lese
20:00, 150 Kč