Peumanentně nauváno

Tak jako si v české nádražce prostě musíte dát jedničku, po Indii se nedá cestovat bez něčeho ostřejšího za pyskem. Ať už za spodním po vzoru místních domorodců, či za horním ve skandinávském stylu. Naše nová rubrika bude sloužit všem odvážlivcům, kteří dychtí po aftách a rakovině ústní dutiny, aby se v nepřeberné nabídce žvýkacího tabáku všeho druhu lépe orientovali. V případě zájmu se neváhejte obrátit na naši poradnu na adrese klub.rvacu(NP)vagus.cz. S prvními vzorky z našeho testování se můžete seznámit níže.

GOLDEN

Béčkový produkt vhodný tak akorát na vykuřování kun. Špatně se hněte, chutná fekálně a vůbec nedává. Zahodil jsem ho tak rychle, že jsem si ho ani nestihl vyfotit. Za tři rupie hodně špatná volba. Tak aspoň jeden plivanec za snahu.

RÁDŽA

Klasika, která pohladí. Vhodný pro začátečníky i pokročilé. Vytříbená jemná chuť, fešák na obalu a pikový král na rubu dává všem jasně najevo, kdo tady vládne. Čtyři plivance z pěti.

KUBÉR

„Stojí tři rupie a šlape celý den,“ řekl o panu Paroubkovi místní fajnšmekr v Haridváru. A má recht. Hypnotizující emeraldová barva a upřímný výraz pana předsedy fungují líp než zrušení poplatků u doktora. A když si narvete, je to jako jízda na Kočkově kolotoči. Plná držka, plný počet!

SUVIDHÁ

Jestli Kubér má na obalu Paroubka, tak v tomto případě výrobce nasadil Škromacha. Jako správný socan se chce zřejmě velkým nápisem v urdštině zalíbit širokým masám, ale chuť a účinek zcela korespondují s jeho nižším postavením v partaji. Tři z pěti.

BABUÁ

Tabák pro chudinu, který nemá ani na to, aby na obal umístil nějakého štramáka a s potenciálním závislákem komunikuje výhradně prostřednictvím indických jazyků. Za dvě rupie ale dává znamenitě. Výborný poměr cena/výkon a čtyři plivance.

4 Replies to “Peumanentně nauváno”

  1. Sice jsi mi to do huby narval jen jednou a já jsem vůbec nevěděl vo co go, s těmito recenzemi bych si ale klidně jeden zkusil – asi ten poslední, protože mě ty ostatní ksichty docela děsí.

Comments are closed.