Vágus kolokolekce

Nová kolekce mladých a perspektivních návrhářů se nese v duchu myšlenky Udělej si sám (zvlášť v hudebním světě známé též jako Do It Yourself) a jejími hlavní hesly jsou recyklace, cyklistika a radost ze života.

Vágus.cz přináší nekonečný výběr střihů i barev, tentokráte sjednocených originálním potiskem s motivem našeho oblíbeného dopravního prostředku.

Jak už je u naší módní značky tradicí a samozřejmostí, dbáme na vysokou kvalitu zpracování stejně jako na kvalitu původních materiálů. Tato půvabná trika byla pořízena v obchodech druhé ruky na Vysočanské a v Ruzyni, což mluví za vše.

O ohromném úspěchu kolekce svědčí takřka celé její vyprodání na streetparty Zažít město jinak. Zde představujeme již jen malý výsek a dodáváme, že naše motivy zdobí také sukně, kabáty, dětské oblečení… Důkazy brzy.

A jak fotografie napovídají, svět oslňujeme i šperky a nášivkami. “Nečekala jsem, že z toho igeliťáku vyleze tolik pokladů,” zhodnotila to jedna naše známá.

Objednat si můžete samozřejmě i vlastní originální kombinaci či nám dokonce předat svůj oblíbený kousek oblečení a my ho pro vás zušlechtíme.

Objednávky přijímá a vyřizuje náš hlavní pokladník: knjaz tečka milos zavináč vagus tečka cz

One Reply to “Vágus kolokolekce”

Comments are closed.