Smrt raveu, svobodu pannám!

Pravidelný kulturní vágus servis

Akce týdne:
SMRT RAVEU (Kritický klub A2)
25. 2., Tranzitdisplay, 19:00
A2 určitě čtete, ale věděli jste, že pořádají takzvaný Kritický klub, kde chytře hovoří o všem možném? Jasně, salónní intoši nemaj co dělat, tak plácaj o hovnech, si možná řikáte. Ale ono to může i někdy k něčemu být – sejít se, vyjasnit si postoje, něco se dovědět, že jo. Na základě toho se pak dá i něco rozumného udělat. Občas. Nevím, kolik je mezi váma filozofů, tak vás radši pozvu na kritický večer, který se týká hudby… Techno, rave, klipy, písničky… Jo, to bysme mohli pochopit i my.

Galérka týdne:
TRANZITDISPLAY
Pokud jste dočetli až sem, je jasné, že ve vás dřímá nějaký intelektuální, uměnomilný zárodek. Takže by vás mohl zaujmout i prostor, kde se toho děje mnohem víc než jenom diskuze pod taktovkou zvířete, co nikdy nespí.

Šňůra týdne:
TIM REMIS NA CESTĚ
Po vlastech českých… Tim je pán z Chicaga, co hraje na banjo, až ucho usedá a… už jsem vám to ale jednou psala – pořád se opakuju, je to tak. Já být váma, tak bych jeho koncert teda nezmeškala!


Oceňujeme každého, kdo hraje v nonstopu!

Deska týdne:
TIM REMIS – 10″
Tim Remis má turné, Tim Remis má desku, kterou jsem ještě neslyšela, ale vzhledem k výše napsanému asi nemůžu vybrat jiný titul. Byla by to známka jakési osobní nekonzistence, víte?

Závod týdne:
Otevřený přebor Pragovky na 3000 m překážek
Atletický happening se letos koná u příležitosti 50. výročí olympiády v New Yorku, kde Bob Zháňal málem postoupil do finále. Běžecko-skokansko-plavecké klání pořádá náš externí přispěvatel Flaška a na start se postaví i někteří členové našeho redakčního týmu. Vítáni jsou fanoušci, fotografové, a především tahači překážek, první kolo se totiž běží bez nich.

Anebo:
NESMYSLNÝ ZÁVOD
Obrázky nám do redakce zaslal pan Matouš (ano, je to již dávno, ale snad nám odpustí). Moc děkujeme a posíláme dárkem encyklopedii Zpěvní ptáci. A vás, vážení čtenáři, vyzýváme: pokud jste byli svědky této záhadné události, napište Jamesovi do Šanghaje a nás přidejte do kopie, obdarujeme vás kapesním slovníkem Nádražky od A do ZET, který jistě jednou vydáme.

One Reply to “Smrt raveu, svobodu pannám!”

  1. Já bych jen dodal a upřesnil, že nádražkový průvodce skutečně ještě letos vyjde, bude se však jmenovat Kdyby ti tak pámbů prdel roztrh’! Podrobnosti brzy.

Comments are closed.