Party se sloním mužem

Dead Western bude mít koncert 18. května na Sedmičce. Dead Western je člověk, tedy možná… Každopádně vypadá jako muž a než začne zpívat, vypadá dokonce jako vcelku normální chlápek s kytarou, písničkář, kterých se pohybuje po alternativních scénách přemnoho. Pak ovšem začne zpívat a vám nezbude než hledat dolní čelist někde na podlaze.

Představte si – pořádáte táborák, ten týpek s kytarou začíná vybrnkávat lahodnou melodii a vy čekáte nějakou uchu lahodící píseň ve stylu Boduf Songs. Vtom kytaristu osvítí záblesk plamenů a sakra – vždyť to je sloní muž! Nebo aspoň nějaký jeho příbuzný, protože žádná jiná lidská bytost by nedokázala z hrdla vyloudit podobný zvuk. Tohle je úplně jiný šálek melancholie. A tak jako se sloního muže nejprve každý lekne, ba je jím dokonce znechucen, aby nakonec propadl zvláštnímu kouzlu jeho bytosti, tak podobně není možný se jen tak odtrhnout od skladeb Dead Western. Ať už na první poslech znějí kdoví jak… divně?

Takže si to zopakujeme. Dead Western bude mít koncert 18. května na Sedmičce. Vy tam budete, protože zažít něco takového se vám nepoštěstí každý den. Já tam budu, protože jsem to slíbila Pedrovi a protože se mi to vážně začalo líbit. Možná ale budu pro jistotu stát zády k pódiu… No, podívejte se na to sami:

Potřebné info ZDE.

P. S.: Aran, Pedro a Machy pořádají na stejném místě koncert také 11. května, tedy zítra. Proč nutně musíte jít na Forgetters, si přečtěte tady a tady.

One Reply to “Party se sloním mužem”

Comments are closed.