Jindřichův Hradec: bordel a zase bordel

Nádražní tribunál opět zasedá. Po Zábřehu budou před soud za mimořádně odporné zločiny proti lidskosti postaveni občané Jindřichova Hradce. Pravda, od města skýtajícího útočiště druhořadým studentům druhořadé vysoké školy druhořadého zaměření jsme už předem nemuseli čekat nic dobrého, ale tohle už je moc.

Bordely v prvních patrech hospod, na to vás tady užije. Ale trochu úcty k nádraží, z nějž odjíždí turisty milovaná úzkokolejka, to ne. Hotel U Města Vídně, stará budova autobusového nádraží a ještě předtím úzkokolejné trati, zeje už léta prázdnotou. Restaurace, čekárna, hajzlíky, nic z toho nezbylo. Spolek přátel starého Jindřichova Hradce naštěstí aspoň dokázal zabránit tomu, aby na místě nádražky vyrostl supermarket. Hotel U Města Vídně získal status technické památky, takže se nebude bourat. Obnova je však v nedohlednu a to už pěknou řadu let.

A pak tu byl Krmelec. Fenomenální bufet na stojáka, který ovšem dojel na to, že neměl hajzly. Všichni chlastali ve stánku a chodili chcát vedle na benzinku, což se ale nelíbilo majiteli benzinky a poslal na Krmelec hygienu. Takže nakonec v celém okruhu jednoho kilometru od nádru chcípl pes. Ale hlavně, že sousedovi chcípla koza, žejo. Hnus, velebnosti.

P.S. Během psaní tohoto článku mi dvakrát klekl počítač. Tak moc tohle město nechtělo, aby otřesná pravda vyšla najevo.

One Reply to “Jindřichův Hradec: bordel a zase bordel”

  1. máš recht! v Hradci jsem 5 let studovala (podřadnou zemědělku) a první, co jsem musela udělat, když jsem v neděli vystoupila z úzkokolejky, bylo štrádovat si to ROVNOU na intr.. kdo to kdy viděl? hodinu a půl na tvrdý lavici a já si nemůžu dát ani malý pivko? hnus!
    no nic.. teď jsem v Ostravě a to je jiný kafe=D

Comments are closed.