Na jatka!

Týrání zvířat samozřejmě nepodporujeme, takže vás zveme na jatka kulturní – na koncert i do kina. Rozseká vás to každopádně!

Koncert týdne
CODE ORANGE KIDS a TWITCHING TONGUES
20. 3., Klub 007 Strahov, 20:00, 250,-
Máte pocit, že neprožíváte zrovna vaše nejšťastnější období a že se život rozhodl vydat někam vlastním směrem, aniž by se vás obtěžoval zeptat? Vypadá to bledě, Two Shovels Events ale naštěstí pořádají koncert. Nic vám totiž nevyčistí mozek líp než trocha harkóru a punku v srdci a v uších.

LIINES a MAYBECYBORGS
23. 3., Café V lese, 19:30,
Queerpunkový koncert pod taktovkou genderfuck kolektivu – to zní jako příslib kvalitně stráveného nedělního večera. A to nejen proto že se tu operuje se slovem queer či jinými nálepkami ale proto, že to post-punkovému triu Liines a performerce Maybecyborgs fakt dobře hraje. Čekejte trochu špíny, špetku popu, temnotu, flitry, psy, mimozemšťany, feminismus, punk… mňau!

Festival týdne
FOTOJATKA V AERU
21. 3., Kino Aero, 19:00, 140,-
Sledovat fotky na velkém plátně může být docela zážitek, zvlášť když se jedná o špičku současné dokumentární fotografie. Ať už vám jména jako Pohribný, Ibrahimovič, Jordan, Patrizi nebo Bialobrzeský neříkají nic nebo naopak mnoho, určitě se do Aera vyplatí zajít podívat.

Video týdne
BOLLYWOODSKÝ TWIST!
A nakonec zábavná perlička na závěr, abychom se nepotáceli jen v temnotách. Masox Vega objevil v bollywoodských archivech jasného předchůdce známého úvodního tanečního šílenství z filmu Gumnaam – hraje tam i ten samý chlap! Stylovým bonusem je pak trsající Sikh v čase 3:10.

2 Replies to “Na jatka!”

  1. A celý film jsi viděla? To je totiž v tom případě povinnost. Detektivka s überlogickým vyústěním, hehe.
    (oba odkazy v textu.)

Comments are closed.